Ens apropem al començament d'aquestes VII Jornades, amb prou feines queden unes hores, i des de l'AAV us convidem a participar en la sessió inaugural que se celebrarà dimecres que ve 23 d'octubre, oberta a tot el que vulgui acudir, en la qual comptarem amb les intervencions de Luciana Duranti i Lluis Esteve Casellas.
A més a més, per als qui no pugueu assistir, estan a la vostra disposició les Actes de les Jornades, publicades a la Revista d'Arxius 2012-2013, que podeu adquirir al preu de 25 euros. En elles s'inclou tant la conferència inaugural com totes les aportacions fetes a les Jornades. Per més informació sobre les comandes us remetem a l'enllaç de la Revista d'Arxius en la nostra web: http://www.arxiversvalencians.org/publicacions1.htm
En aquest enllaç també podeu consultar els continguts dels números anteriors de la nostra Revista, realitzar les comandes o bé subscriure-us.

Us esperem!!Nos acercamos al comienzo de estas VII Jornadas, apenas quedan unas horas, y desde la AAV os invitamos a participar en la sesión inaugural que se celebrará el próximo miércoles 23 de octubre, abierta a todo el que quiera acudir, en la que contaremos con las intervenciones de Luciana Duranti y Lluis Esteve Casellas.

Además, para quienes no podáis asistir, están a vuestra disposición las Actas de las Jornadas, publicadas en la Revista d'Arxius 2012-2013, que podéis adquirir al precio de 25 euros. En ellas se incluye tanto la conferencia inaugural como todas las aportaciones hechas a las Jornadas. Para más información sobre los pedidos os remitimos al enlace de la Revista d'Arxius en nuestra web: http://www.arxiversvalencians.org/publicacions1cs.htm
En este enlace también podéis consultar los contenidos de los números anteriores de nuestra Revista, realizar los pedidos o bien suscribiros.

¡¡Os esperamos!!